Логін:
Пароль:
П`ятниця, 20.10.2017, 14:08
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інформаційний розділ » Математичні задачі » Математика4клас (Допомогти розвязати)
Математика4клас
Marj87Дата: Четвер, 28.01.2016, 18:19 | Сообщение # 1
студент
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Оффлайн

...
Допожіть розвязати задачу.Один теплохід був у дорозі34години,а другий 48.2теплохід пройшов на 1484км більше ніж1.Визначити відстань яку проплив кожний теплохід якщо іхні швидкості однакові

Maрічка Сняк
 
kucmikolaДата: Четвер, 28.01.2016, 20:35 | Сообщение # 2
двічі професор
Група: Адміністратор
Повідомлень: 464
Репутація: 28
Статус: Оффлайн

...
Спочатку знаходимо на скільки годин більше був у дорозі другий теплохід, а потім його швидкість (скільки пропливав за годину) . Знаючи швидкість знаходимо відстань яку проплив кожний.1)48-34=14(год) 2)1484 :14=106(км/год) 3)106*34=3604(км)  4)106*48=5088(км) Відповідь. 3604 км. і 5088 км. Четверту дію можна записати і так 3604+1484=5088 . На мою думку теплоходи занадто швидкі smile

Did
 
Форум » Інформаційний розділ » Математичні задачі » Математика4клас (Допомогти розвязати)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright MyCorp © 2017
Комарик.PROGRAMS
Всі права захищатимуться кулаками автора.
Сайт управляється системою uCoz