Безпека в інтернеті
|
|
комарик | Дата: Неділя, 02.01.2011, 00:17 | Сообщение # 1 |
божевільний
Група: Адміністратор
Репутація: 15
Статус: Оффлайн
| відкрив гугль. захотів скачати фільм/книжку/музику. почав шукати. відкривається сторінка і по обидві сторони екрану розгорнулись ну дуже "пристойні" картинки з ще більш "пристойними" пропозиціями. не надоїло? ага. а вихід є!
|
|
| |
комарик | Дата: Неділя, 02.01.2011, 00:21 | Сообщение # 2 |
божевільний
| найкрутіший вихід з такої ситуації - ставите браузер Fierfox або Chrome а потім інсталюєте додаток до вашого браузера AdBlock Plus... і, о чудо! ніякої реклами! взагалі! як тільки щось проскочило тут же ж кляцаєм по цьому зобреженню і блокуємо і його. тепер можна бути спокійним за своє моральне здоров'я!
|
|
| |
комарик | Дата: Неділя, 02.01.2011, 00:23 | Сообщение # 3 |
божевільний
| інший варіант - програмка Ad Muncher. В принципі теж не погано. все блокує. але як на мене варіант гірший за попередній. 1. програмка платна 2. сайти стануть довше вантажитись але теж вихід, при чому не поганий.
|
|
| |
anan | Дата: Середа, 19.01.2011, 09:16 | Сообщение # 4 |
студент
Група: Користувачі
Репутація: 0
| Є Фільтр інтернет-реклами і спливаючих вікон для будь-яких браузерів Adguard
anan
|
|
| |
комарик | Дата: Середа, 19.01.2011, 13:40 | Сообщение # 5 |
божевільний
| Quote (anan) Є Фільтр інтернет-реклами і спливаючих вікон для будь-яких браузерів Adguard дякую за інформацію. а ви користувались цією програмою? але є в неї недолік один - вона платна.
|
|
| |
Олена0708 | Дата: Неділя, 22.05.2016, 22:05 | Сообщение # 6 |
студент
| Це не пристойно , багато дітей проводять в інтернет-павутині часу , в тому числі і я , і мені не хотілося б бачіти того , що мені аж ніяк не потрібно!!!!!!!!!
Олена16
|
|
| |
k1lock | Дата: Вівторок, 26.12.2017, 22:56 | Сообщение # 7 |
студент
| Дякую за інфу
|
|
| |
rublletit | Дата: Середа, 23.05.2018, 22:38 | Сообщение # 8 |
студент
|
|
|
| |
Михайло | Дата: Четвер, 21.05.2020, 22:32 | Сообщение # 9 |
студент
| Цікаво а як взагалі заблокувати непристойні сайти Додано (21.05.2020, 22:36) --------------------------------------------- Знаю два варіанти 1. На маршрутизаторі (роутері) зайти в батьківський контроль і заблокувати сайт 2. Додати безпечний DNS сервер
|
|
| |
fominmen25 | Дата: Неділя, 16.06.2024, 12:47 | Сообщение # 10 |
студент
| Транспортна компанія JIT Trans (https://jittrans.org/) займається перевезенням великогабаритних вантажів, перевезенням сільськогосподарської продукції, транспортування вантажів рефрижераторами, перевезення небезпечних речовин та інші види вантажів. Додано (16.06.2024, 12:48) --------------------------------------------- Family DOC - це новий медичний центр для всієї родини (https://family-doc.in.ua/), який розміщений на правому березі Києва поряд з метро Дорогожичі, Сирець та Берестейська. Медична клініка Фемілі Док надає послуги консультування, лікування, профілактики та діагностика дітей та дорослих.
|
|
| |